Boende på Copperhill Mountain Lodge

En anläggning, en arena

Alla aktiviteter under Åre Business Forum utgår från Copperhill Mountain Lodge, där majoriteten av programmet sker på hotellet. Copperhill är världsberömt och har bland annat utsetts till  Sweden ́s Best Ski Hotel och Sweden ́s best Ski Chalet, på den internationella galan World Ski Awards. 

Vi vill göra det så smidigt som möjligt för våra besökare, så när du anmäler dig till Åre Business Forum kan du även boka ditt boende och du får då allt samlat på en och samma faktura. Om du bor på Holiday Club eller Åregården ingår det transfer enligt tidtabell i boendepriset.

Boendealternativ

Boende på Holiday Club

Nya Holiday Club är en hyllning till naturen, det lokala och ett aktivt liv. Holiday Club ligger vid Åre strand och intill järnvägsstationen. I boendepriset ingår transfer till och från Copperhill enligt en tidtabell. Priserna är exkl moms och per rum/lgh/natt.

Boendealternativ
Holiday Club enkelrum – 2 380 SEK
Holiday Club dubbelrum – 3 080 SEK
Holiday Club 3-bäddsrum – 3 450 SEK

 

Boende på Hotel Åregården

 Åregården är ett modernt och exklusivt fjällhotell med anor från 1895 mitt i Åre By. I boendepriset ingår transfer till och från Copperhill enligt en tidtabell. Priserna är exkl moms och per rum/lgh/natt.

Boendealternativ
Hotel Åregården enkelrum  – 2 755 SEK
Hotel Åregården dubbelrum  – 2 995 SEK
Hotel Åregården minisvit  – 3 255 SEK

Om Åre

Här möts entreprenörer, skibums, investerare, konferensdeltagare, partyfolk och turister från hela världen. Resultatet är en liten by med storstadspuls, aktiviteter och upplevelser för alla tillfällen. Med 109 pister sticker Åre ut som Skandinaviens största skidort.

Läs om Åre www.aresweden.com

Vid frågor om resa och boende
Kontakta Congresso på telefon 063 – 12 14 00 eller info@congressoab.se